gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű.
balzsam a fejnek (egész éjszakai blogírásból kelve), a léleknek, a szemnek. Nem szeretek főzni, a felét nem értem a recept megnevezéseknek, de mit számít az, amikor ilyen szépen van írva- és fényképezve!
Köszönöm. Hűen, és mindig (olvasva)
Szia@Tadek: Nagyon örülünk, hogy olvasol és különösen annak, hogy főzöl is bennünket! :) Hírlevelet nyár óta tényleg nem küldtünk és megannyi indokot mondhatnék, de csak annyi jut eszembe, hogy sajnálom, hogy nem küldtünk és fogunk majd és rajta vagy a listán.
Üdvözlettel
Barbi
Regisztráltam valamikor az év elején, és feliratkoztam a hírleveletekre is. Kaptam is kb. nyárig, azóta viszont, elmaradtak a levelek, gondoltam vége a „szolgáltatásnak”. Örömmel látom, hogy tévedtem.
Hogy kerülhetek fel ismét a hírlevelet kapók listájára? Szeretnék naprakész lenni!
ui.A Leveles tésztában sütött brie sajto nagy kedvencem, már több alkalommal elkészítettem.
Nem értem, miért csak most találtam rád/ rátok... Élvezettel olvasok minden szót (Boris Vian-i hangulat) és receptet, bámulom a fotókat, egyszerre minden érzékre ható élmény, ami külön-külön is művészi értékű. Kérlek, informálj, ha lesz még bármi publikus megjelenésetek... Sajnos a Mese van-ról jól lemaradtam.
Most talaltam ide-nyilvan index-es mindenkeppen meg akartam osztani, hogy nagyon jo! Minden! Az irodalmi resze es a receptek egyarant! Egy oraja ezt olvasom, el vagyok alélva!
Nálunk is van a polcon egy doboz saját készítésű kakaópor a hideg téli estékre: mozsárban összetört étcsoki, chili, fahéj, egy kis kardamom, , kevés cukor és egy csipet só.
Szezonban a legnagyobb kedvencünk a padlizsán többféle módon is: a legegyszerűbb a karikákat kirántva vagy grillen sütve, de rakottan vagy moussaka formájában is kiváló, nem beszélve a főtt tészta+padlizsán számtalan variációjáról...
Kedves Judit!
Megtudhatnam milyen XVII. szazadi keziratos szakacskonyvben talalta a receptet a scone-hoz? Angol esetleg, magyar a szakacskonyv?
A scone nagy rajongoja vagyok es az On altal leirt elkeszitessel es osszetetellel meg sohasem talalkoztam, pedig a hagyomanyos angol szakacskonyvek ( Mr Beeton, Mary Berry stb.) receptjeibol es masoktol is meglehetos gyakorisaggal keszitem ezt a Nagy-Britanniaban mindennapos es tradicionalis sutemenyfelet.
Udv Kat
..Gyongyozesig forralom...
Nem vagyok szakacs, kifejtened ez pontosan mit takar?
Forraltbor NEM forralunk fel soha sem, bar a neveben elvileg benne van...
Eleve a 2dl viz/5dl bor sem igazan hat szamomra meggyozoen, de maradjunk annyiban, ki vagyok en, hogy beleszoljak, hogy s mint fozol...
Napfény Poszt - Stílus, művészet, társasági élet - Budapest napos oldala
Napfény Poszt
Utolsó kommentek:
elismondom 2016.05.25. 10:52:28
balzsam a fejnek (egész éjszakai blogírásból kelve), a léleknek, a szemnek. Nem szeretek főzni, a felét nem értem a recept megnevezéseknek, de mit számít az, amikor ilyen szépen van írva- és fényképezve!
Köszönöm. Hűen, és mindig (olvasva)
Bejegyzés: Csirkemájhab, homár és Banoffee pite
Attilajukkaja 2016.02.26. 14:11:14
Bejegyzés: Kacsasaláta, pesztós garnéla linguine, mini sajttorta málnaöntettel
Attilajukkaja 2016.01.24. 18:20:45
Bejegyzés: Fokhagymás garnéla, flamand tojás, mandulás gyömbéres körte
eyr750 2015.12.19. 10:03:51
Bejegyzés: Kecskesajttal és szilvacsatnival töltött rétestészta, sült csirke, sült zöldségek, tejszínes sütőtökhab
napfényposzt · http://napfenyposzt.blog.hu 2015.11.04. 15:40:42
Üdvözlettel
Barbi
Bejegyzés: Gnocchi chorizoval és cukkínivel, mandarintorta
Tadek 2015.11.04. 13:17:06
Hogy kerülhetek fel ismét a hírlevelet kapók listájára? Szeretnék naprakész lenni!
ui.A Leveles tésztában sütött brie sajto nagy kedvencem, már több alkalommal elkészítettem.
Bejegyzés: Gnocchi chorizoval és cukkínivel, mandarintorta
sellőlány 2015.10.20. 07:41:21
Bejegyzés: Homárok fűszervajban, paradicsomos vodkás spagettivel
katorna 2015.03.31. 12:55:56
Bejegyzés: Garnélás spenótos tészta és citrompite
napfényposzt · http://napfenyposzt.blog.hu 2015.03.18. 09:20:23
Bejegyzés: Banán tatin és egy kéksajtos krém zellerbe töltve
kilgore.trout 2015.03.17. 23:09:06
Bejegyzés: Banán tatin és egy kéksajtos krém zellerbe töltve
Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2014.12.07. 23:04:20
Bejegyzés: Chilis forró kakaó
napfényposzt · http://napfenyposzt.blog.hu 2014.08.15. 15:08:17
Bejegyzés: Padlizsános pite
hegyilany 2014.08.15. 14:54:11
Bejegyzés: Padlizsános pite
Mitzi von Küche · http://lepcsankparty.blog.hu 2014.08.04. 11:26:24
Bejegyzés: Padlizsános pite
fatás 2014.07.23. 21:11:13
Bejegyzés: Eggs Benedict
Ginlia 2014.07.23. 15:34:45
Bejegyzés: Eggs Benedict
Mdavid89 · http://iranynewyork.hu 2014.07.23. 12:02:31
Bejegyzés: Eggs Benedict
CaT3a 2014.06.18. 23:18:48
Megtudhatnam milyen XVII. szazadi keziratos szakacskonyvben talalta a receptet a scone-hoz? Angol esetleg, magyar a szakacskonyv?
A scone nagy rajongoja vagyok es az On altal leirt elkeszitessel es osszetetellel meg sohasem talalkoztam, pedig a hagyomanyos angol szakacskonyvek ( Mr Beeton, Mary Berry stb.) receptjeibol es masoktol is meglehetos gyakorisaggal keszitem ezt a Nagy-Britanniaban mindennapos es tradicionalis sutemenyfelet.
Udv Kat
Bejegyzés: Scone, bagel, croissant
mojoking77 2013.12.16. 11:58:01
Nem vagyok szakacs, kifejtened ez pontosan mit takar?
Forraltbor NEM forralunk fel soha sem, bar a neveben elvileg benne van...
Eleve a 2dl viz/5dl bor sem igazan hat szamomra meggyozoen, de maradjunk annyiban, ki vagyok en, hogy beleszoljak, hogy s mint fozol...
Bejegyzés: Kétszázötvenhetedik nap: Forralt bor - mézeskalács
2013.12.02. 01:29:23
Bejegyzés: Kétszáznegyvenkettedik nap: Kókuszos ananászjégkrém