Napfény Poszt - Stílus, művészet, társasági élet - Budapest napos oldala

Napfény Poszt

Kétszázkilencvennegyedik nap: Szerelmi vallomás

2014. január 22. - napfényposzt

Írta és készítette: Keresztesi Judit
Merj Alkotni! 365+ rovat – 2014. január 21. 
korulbelul nyito1
Körülbelül te vagy nekem minden idők legnagyobb kedvence a valaha történetében.

Ki szokták cenzúrázni innen a csúnya szavakat, ám most erre nem lesz mód, mert idézeteket fogok közölni az utcáról és idézni csak pontosan szabad. Van egy szokásom, ami kibírhatatlan, a járókelők beszélgetéseit lejegyzem, bármikor, bárhová. Elraktározok mondatokat. Ilyen például a „- Kelj föl te szemét, itt a kibontakozás!” vagy az, amelyiket ősszel a Várban gyűjtöttem, amikor két férfi baktatott mögöttem, és az egyik átéléssel, majdnem indulatosan állapította meg, hogy „Peter Zovironnak karaktert seggbelövő sztakkátói vannak.” Erre egyébként a másik csak hümmögött, hogy igaz, milyen igaz. Ma majdnem ugyanott egy mondat hagyta el valakinek az ajkait, melyről őszintén szólva, nem gondoltam, hogy beleszületik ebbe a világba valaha, és gyorsan le is jegyeztem a tenyeremre, sőt, földíszítettem, hogy meglegyen nekünk, örökre, de legalábbis, míg az internet dugója a falból ki nem húzódik. 

Szia
Judit

Fotó: Keresztesi Barbara 

Hetvenkettő nap maradt a Merj Alkotni! projektből. A hírlevélre >>> itt iratkozhatsz fel

plakat kinyitott 140112

A Mézeskalácsváros nem jöhetett volna létre, ha nincs, Reketye-Trifán Zoltán és Tóth Tamás (Jónás Kézműves Sörház), Pántya Éva és Bácsi Eszter, Bényi Lászlóné dr. Szima Andrea a Szent András Patika tulajdonosa, Wild Judit ékszerkészítő (vadjutka.hu) és Leopold Erika (egigeropaszuly.blog.hu), Kővári Ákos és Urbanics Mária, Tóth Nitta, Tóth Richárd és Scsibrán Renáta, Fischer Tamás, Keresztesi Judit , Kovács Róbert a Lipóti Pékség vezető pékje (lipoti.hu), Agócs Tibor az AP Audio-visual tulajdonosa (apbt.hu), Izer Norbert, Oravecz Katalin, Bardocz-Bencsik Mariann, Kozma Tímea, Lahucsky Krisztina, Kelemen Tünde.

A Mézeskalácsváros Keresztesi Produkció - Minden jog fenntartva (2009-2014) - www.keresztesi.hu
>>> Az esemény Facebook oldala

Mi készült itt az elmúlt három napban?  

Kétszázkilencvenharmadik nap: V mint Valentin
Kétszázkilencvenkettedik nap: Kókuszszívek csészében
Kétszázkilencvenegyedik nap: A piros lencse

kalendarium 112 
 A Merj Alkotni! 365+

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr365774789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása