Készítette: Keresztesi Barbara
Írta: Keresztesi Judit
Merj Alkotni! 365+ rovat - 2013. október 20.
A lazaccarpacciohoz gránátalmás ecetet ajánlottak, és nem tudom, hogy ez mennyire elképzelhetetlen, de nem volt itthon. Tulajdonképpen egész Budapesten nem volt. Barbi talált egy receptet és elkészítette, így két héten belül lesz gránátalmaecetünk. Akkor remélem, megtudjuk azt is, mi az a lazaccarpaccio.
Hozzávalók:
2,5 dl fehér ecet,
vanília esszencia,
60 g gránátalma mag.
A hozzávalókat összekeverem, majd 2 hétre üvegbe zárom az ecetet, hogy az ízek összeérjenek.
Szia
Barbi
Fotó: Keresztesi Judit
Százhatvanhárom nap maradt a Merj Alkotni! projektből. A hírlevélre >>> itt iratkozhatsz fel.
Mi készült itt az elmúlt három napban?
Kétszázegyedik nap: Gesztenyés pralinétorta
Kétszázadik nap: Búzakalász-asztalközép
Százkilencvenkilencedik nap: Kandiscukor-pálcika
>>> Következő nap
A Merj Alkotni! 365+ projektben született összes poszt, egy lapon.