Napfény Poszt - Stílus, művészet, társasági élet - Budapest napos oldala

Napfény Poszt

Az óriás adventi naptártól a mézeskalácsvárosig

2012. december 02. - napfényposzt

„…vagy hogy úgy mondjam micsoda
Ami innen jár le naponta oda, …”
Orbán Ottó

Írta: Keresztesi Judit - Nagycsillag rovat - 2012. december 2.

A héten a TV2 SuperMokkába hívtak bennünket, és kérdezték, hogy mi a csoda, amit csinálunk? A műsorvezetők a csoda szót annak természetfölötti értelmében használták, mi előző nap, amikor a reptéri mekiben összejöttünk arra vártunk, hogy valamelyikünk foglalja már össze röviden, mi a csodával vagyunk így elfoglalva? 
riport 03
Kovács Patrícia és Fenyő Iván láttak vendégül bennünket.

A testvéremmel csomagdíl vagyunk, egyet fizet, kettőt vihet, aki az egyikünkkel kapcsolatot tart, a másikkal is kénytelen kooperálni, mintha a kétfejű sárkánnyal barátkozna az ember. A férjem öt évvel ezelőtt nyert felvételt a csoportba, az azt megelőző tízben inkább csak erőt gyűjtött. Így hárman, együtt, mi objektíve nem vagyunk egy leányálom, úgy kezdődünk, mint egy vicc: az Aspergeres, az atipikus depressziós és az obsessive compulsive mennek az utcán… Véletlen, vagy inkább vak szerencsének mondanám, hogy a három furcsa dimenzió együtt kiad egy teret, ami elég izgalmas ahhoz, hogy mások is jól érezzék magukat benne. 
adventi naptar mezesvaros
Az első Óriás adventi naptár 2008-ban született, az első Mézeskalácsváros 2011-ben.
riport 01
Ti is benne voltatok a tévében. Az idei Városnegyed-bajnokság győztesei, a József Attila-lakótelep lakói a Nyúldombon ünnepeltek. Fotó: Petőházi Emese

Ketten Barbival voltunk Kovács Patrícia és Fenyő Iván vendégei, és az óriás adventi naptárról beszélgettünk. De aki megnézi a videót, az látni fogja azonnal, hogy valójában a skálafüggetlen hálózatokon belüli gyenge kapcsolatok erejéről volt szó.


A SuperMokka 2012. november 26-i adása.

A második Mézeskalácsvárosba még december 7-ig foglalhatsz telket ha >>> idekattintasz . 

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr294943200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása