Napfény Poszt - Stílus, művészet, társasági élet - Budapest napos oldala

Napfény Poszt

Párizsi randevú

2012. február 16. - napfényposzt

 Írta: Keresztesi Judit

Ez az ajándék Bajor Gizi, (az, aki után minden férfi bomlott) és a Párizsi Kocka (az, amelyikbe a kávés nugátkrémet töltötték)  összeötvözéséből született. A Bajor Gizi vonatkozást - ami egyben első osztályú pletyka is - egy másik alkalommal mesélem el, a Párizsi Kocka jelenléte egy párizsi randevú esetében nem szorul magyarázatra, azt hiszem.
 

  1. alapanyagVégy egy nagy befőttesüveget, pink, fehér, pöttyös, piros, fekete színű maradék ruhaanyagokat, tűt, cérnát, ollót, gombostűt, vattát, szatén szalagot, celluxot, egy legalább 7cm nagyságú papírszívet, színes filctollat, egy Párizsi Kockát, egy mindenes ládát arra az esetre, ha a felsorolásból kifelejtettem volna valamit, és egy rózsás dobozt, aminek az elkészítési útmutatóját Barbi jövő héten közzéteszi.
  2. konturKifordítva (hogy visszájukra lehessen dolgozni) hajtsd félbe a ruhadarabokat, a szívsablon segítségével rajzolj ki rájuk annyi szívet, amennyit szeretnél, a szívek belsejében az anyag felső rétegét az alsó réteghez gombostűvel rögzítsd, és vágd ki a szíveket.
  3. oltesVarrd körbe a darabokat -  apró fércöltés is megteszi – de mindegyiknél hagyj a szív egyik szárán elegendően nagy rést ahhoz, hogy azon keresztül kifordíthasd, és kitömhesd vattával a szívecskét.
  4. soksziv_keszAmikor már kellő mennyiség áll rendelkezésedre, egy kivételével rejtsd el az ajándékozott személyes holmija közé a kis szíveket,
    zsebtegyél a zsebébe, a sapkájába, a kocsija műszerfalára, a lépcsőház ajtajára, a laptoptáskájába. Az egy megmaradt szívet pedig tedd bele a befőttesüvegbe.
  5. Vegyél elő egy fehér lapot, töltsd le innen az Eiffel torony sablont, és rajzold át a monitorról a papírra.
  6. A tornyot színezd ki, mellé írd fel kézírással, hogy „Ma délután párizsi randevú” vagy holnap vagy holnapután reggel, vagy délben, vagy amikor alkalmas neked is, neki is.
  7. A lap belsejére  - és itt érkezik a Bajor Gizi vonal – írd bele a megajándékozott iránt való lobogás hőfokától függően, hogy „Helló!” vagy hogy „Emlékezz rám!” vagy például hogy „Jól tartsa ezt észben: bármerre jár, ott imádom Magát!”
  8. eiffelEgy szatén szalaggal kösd rá a kártyát az üveg szájára, és hagyd az üveget a térnek egy olyan pontján, ahol az ajándékozott könnyen megláthatja. A legalkalmasabb a reggeli induláshoz időzíteni a meglepetést és az esti randi hírét. Ha nem éltek együtt... akkor oldd meg ezt a kérdést valahogy, kérlekszépen.
  9. parizsi_dobozHa minden jól megy, a szívecskék egymás után előkerülnek napközben, mire az illető ajándékozott hazaér, már jól szórakozott. Itthon a párizsi randevú várja, egy lefordított talpaspohárra helyezett díszes doboz, benne a Párizsi Kockával. Hidd el, ezt felettébb viccesnek találja majd.

    parizsi_kocka 

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ennél a pontnál elromolhat a játék. A kis díszes doboz bizonyos fantáziákban, mint a gyűrű tartója jelenik meg, ez pedig pro és kontra is stresszel jár ha nem vagytok házasok. Én mindenesetre szóltam. 
Remélem, valamelyik évfordulón vagy születésnapon hasznát veszitek az ötletnek.

Jövő héten Bajor Gizi pletyka és párizsi doboz elkészítési útmutató következik, addig is, kellemes hétvégét kívánok!
Sziasztok
Judit

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr354117930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása