írta: Keresztesi Judit - Zseniális falatok rovat - 2012. június 14.
Hozzávalók 4 személyre
1 csomag, három rétegű réteslap,
9 szál zsenge zöld spárga,
20 dkg túró,
10 dkg császárszalonna,
2 nagy gerezd fokhagyma,
5 dkg vaj,
5 dkg parmezán,
só.
írta: Keresztesi Judit - Zseniális falatok rovat - 2012. június 14.
Hozzávalók 4 személyre
1 csomag, három rétegű réteslap,
9 szál zsenge zöld spárga,
20 dkg túró,
10 dkg császárszalonna,
2 nagy gerezd fokhagyma,
5 dkg vaj,
5 dkg parmezán,
só.
írta: Keresztesi Judit - Zseniális falatok rovat - 2012. június 14.
Hozzávalók
12 lasagnelap,
30 dkg friss vagy fagyaszott spenót,
0,5 kg tehéntúró,
2 doboz hámozott konzervparadicsom,
75 g reszelt sajt,
10 g parmezán,
Só, bors, fokhagyma, szerecsendió, oregánó, bazsalikom.
írta: Keresztesi Judit - Zseniális falatok rovat - 2012. június 14.
Hozzávalók:
5 db nagy alma,
7 dkg vaj,
185 g finomkristálycukor,
tejszín.