Napfény Poszt - Stílus, művészet, társasági élet - Budapest napos oldala

Háromszázötvennegyedik nap: Nyuszis szalvétagyűrű

2014. március 26. - napfényposzt

Készítette: Keresztesi Barbara
Írta: Keresztesi Judit
Merj Alkotni! 365+ rovat – 2014. március 23. 
nyuszi szalvetagyuru nyito02
nyuszi szalvetagyuru rotschild2        Rothschild-mintájú porcelánban hozzák ki a kávét Herenden, a manufaktúra kantinjában. Az első angoltanárom azért nem szerette elfogadni apja vasárnapi ebédre szóló meghívásait, mert mostohaanyja olyankor a Rothschild szervizzel terített, s míg a többi készleten inkább csak virágokkal és lepkékkel találkozik az ember, ezen legyek s más rovarok bukkannak elő az étel alól. Hogy milyen elragadó ötlet ez a csótány, bólogattunk mi is Herenden, ahogy a kávé fogyatkozott. 
         Azután egy asztalkendővel átfúrt nyuszi lett ma a poszt. Ha elhagyjuk a drámát, akkor persze egy aranyos, tavaszi szalvétagyűrűről van szó.

nyuszi szalvetagyuru hozzavalok

Hozzávalók: 
nyomtatható minta
színes karton, 
olló, 
fekete rostiron. 
nyuszi szalvetagyuru 01
nyuszi szalvetagyuru 02
A mintát kinyomtatom egy színes kartonra, kivágom, majd a belső vonalak mentén bemetszem. Arcot rajzolok a nyuszinak, és ráhúzom a papírgyűrűt egy hegyesre hajtogatott asztalkendőre. 
nyuszi szalvetagyuru nyito01
Szia
Barbi

Fotó: Keresztesi Judit

Tizenegy nap maradt a Merj Alkotni! projektből. A hírlevélre >>> itt iratkozhatsz fel.

Mi készült itt az elmúlt három napban?  

Háromszázötvenharmadik nap: Fahéjas kacsasült
Háromszázötvenkettedik nap: Citrommázas teasütemény
Háromszázötvenegyedik nap: Jegeskávé

kalendarium 112 
 A Merj Alkotni! 365+

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr105879821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.