Napfény Poszt - Stílus, művészet, társasági élet - Budapest napos oldala

Kétszáznyolcvankilencedik nap: Szívszörnycsipesz

2014. január 17. - napfényposzt

Írta és készítette: Keresztesi Judit
Merj Alkotni! 365+ rovat – 2014. január 16. 
szivszorny csipesz nyito03
         Korábban elfelejtettem mondani, hogy azért vagyunk rám fanyalodva, mert Barbi egy közteret helyez üzembe, ennél többet nem mondhatok egyelőre. A show ezért az én alkotásaimmal megy tovább, és elhatároztam, hogy intuíciókra fogok hagyatkozni ebben az ínséges időszakban, mert kézügyességre hiába is próbálnék. Ma találtam két facsipeszt a fiókban. Ezekbe én egy-egy szívszörnyeteget láttam bele, Freud biztosan tapsikolna örömében. Amikor készen lettek, mindenféle üzeneteket adtam a szájukba, volt közöttük Jane Austentól barátságosabb és máshonnan pesszimistább is, különböző szívélményekhez igazodva.

szivszorny csipesz hozzavalok
Hozzávalók:
facsipesz, 
piros karton, 
1 pár vicces szem, 
ragasztó, 
filctoll, 
rajzlap, 
olló. 
szivszorny csipesz 01
szivszorny csipesz 02
szivszorny csipesz 03
szivszorny csipesz 04
szivszorny csipesz 05
Ha nincsenek kéznél, elkészítek két szemet. Kiürült gyógyszercsomagolást, rajzlapot, borsot és celluxot használok. Kivágok egy szívet a piros kartonpapírból, felső harmadánál elmetszem és becikcakkozom. A részeket a facsipeszre ragasztom, a szemeket a szívre rögzítem. Üzeneteket adok a szájába. 
szivszorny csipesz nyito02
szivszorny csipesz nyito04
Szia
Judit

Fotó: Keresztesi Judit

Hetvenhat nap maradt a Merj Alkotni! projektből. A hírlevélre >>> itt iratkozhatsz fel

plakat kinyitott 140112

A Mézeskalácsváros nem jöhetett volna létre, ha nincs, Reketye-Trifán Zoltán és Tóth Tamás (Jónás Kézműves Sörház), Pántya Éva és Bácsi Eszter, Bényi Lászlóné dr. Szima Andrea a Szent András Patika tulajdonosa, Wild Judit ékszerkészítő (vadjutka.hu) és Leopold Erika (egigeropaszuly.blog.hu), Kővári Ákos és Urbanics Mária, Tóth Nitta, Tóth Richárd és Scsibrán Renáta, Fischer Tamás, Keresztesi Judit , Kovács Róbert a Lipóti Pékség vezető pékje (lipoti.hu), Agócs Tibor az AP Audio-visual tulajdonosa (apbt.hu), Izer Norbert, Oravecz Katalin, Bardocz-Bencsik Mariann, Kozma Tímea, Lahucsky Krisztina, Kelemen Tünde.

A Mézeskalácsváros Keresztesi Produkció - Minden jog fenntartva (2009-2014) - www.keresztesi.hu
>>> Az esemény Facebook oldala

Mi készült itt az elmúlt három napban?  

Kétszáznyolcvannyolcadik nap: Merre halad egy afrikai hal?
Kétszáznyolcvanhetedik nap: Chateau Baby
Kétszáznyolcvanhatodik nap: Stresszlabdák lufiból

kalendarium 112 
 A Merj Alkotni! 365+

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr385768330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.