Napfény Poszt - Stílus, művészet, társasági élet - Budapest napos oldala

Napfény Poszt

Egy töksapkával a fején, az ember könnyebben átlátja a helyzetet

2012. október 26. - napfényposzt

Meghívó az I ♥ József Attila-lakótelep teadélutánjára

Írta: Keresztesi Judit - Nagycsillag rovat, Napfény Poszt - 2012. október 26.

Október 29-én, vasárnap délután 2 órakor megünnepeljük, hogy a mi lakóhelyünk nyerte az idei városnegyed bajnokságot. A helyszín a Nyúldomb, a József Attila-lakótelepen. Hogy konkrét legyek, a meghívás mindenkire vonatkozik. Urbanisták, altruisták, reciprok altruisták, futballisták, proszociális kalandorok ne kíméljenek. 

hozzavalok
240 dkg vaj, 1 kg zabpehely, 60 dkg barnacukor, kristálycukor, liszt, 2 kg porcukor, 5 tábla csokoládé, 2 csomag kókuszreszelék, 2 csomag karamella, 3 kg sütőtök, 75 dkg cékla, 1 üveg napraforgóolaj, 35 dkg dió, 60 dkg répa, mazsola, 3 db narancs, 4 kg krémsajt, 2x12 db tojás, gyömbér, fahéj, szerecsendió

Én a lakótelep sportpályáján, a Nyúldombon rendezek be egy asztalt, de nem a városi nép megtömésén és/vagy leitatásán, majd gyors eltávolításán fáradozom, hanem azon, hogy a sok különböző igénnyel jellemezhető embert addig tartsam a helyszínen, ameddig lehet. Nem először csinálom, voltam már kint esőben, éles hóesésben, öt fokban, tízben, mínusz ötben. Hatban, háromban, a tizenegy, kész hőségnek számított. Vasárnap hideg lesz, hét fok ígérkezik, tessék szíves lenni nagyon alaposan felöltözni. 

Az I ♥ József Attila-lakótelep teadélutánjának programja:

14:00 órakor még várunk egy kicsit, hogy mindenki megérkezzen.
14:10 körül köszöntjük a versenytársakat, és megünnepeljük a győzelmünket. A gála házigazdája Keresztesi Barbara lesz.
14:30-tól harapunk valamit. Teasütemények az asztalon: zabpelyhes keksz, gyömbérkeksz, sütőtökös sajttorta, répatorta, sütőtökkenyér vaníliavajjal, céklás csokoládészelet. Inni, teát fogunk. 
Közben, és később megnézzük a két hét alatt rögtönzött interaktív kiállítást.
16 óra körül hazamegyünk.
lakatos peter 07
Fotó: Lakatos Péter - MTI - 2011

Idénre, eredetileg egy óriás szivecskés fülvédőt terveztünk nekem, de nem jutott idő a kivitelezésre. Így a tavalyi dresszkód lép életbe, egy nagy tökfejnek leszek öltözve, meg fogtok ismerni. Remélem, én is benneteket. 

Üdvözlettel
Judit

>>> Az esemény oldala a Facebookon 

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr804872228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása