Napfény Poszt - Stílus, művészet, társasági élet - Budapest napos oldala

Napfény Poszt

Háromszáztizedik nap: Ajándék doboz

2014. február 13. - napfényposzt

Készítette: Keresztesi Barbara
Írta: Keresztesi Judit
Merj Alkotni! 365+ rovat – 2014. február 7. 
szivecskes ajandekdoboz nyito01
          - Lehetek magával őszinte? – kérdezte a nő a fejében lévő férfitől, aki szomorú volt vagy feldúlt, a nő ezt innen kintről nem tudta biztosra megmondani. A hang egyébként sem beszélt sokat, de ha valami zavarta, egyszerűen csak elhallgatott. A nő ismerte már ezt a férfit, amikor csöndben volt nem nyaggatta, csak hülyeségeket kérdezett tőle, amitől az kiesett rezignáltságából, és kevés kivétellel nevetett is. – Ha, feltételezve, de meg nem engedve – kezdte a nő – van egy olyan kicsi tárgyam, mint egy félbehajtott kártyalap, vagy mint egy csomag konfetti vagy, és ez fontos, jól figyeljen, egy mini olimpiai aranyérem, melyet egyébként ajándékba szeretnék adni valakinek, akkor készítenék hozzá egy igazán előkelő díszdobozt. Papírhengerből, melyről nem tudom tovább titkolni, hogy származását tekintve egy vécépapír-guriga belseje, nos, erről lenne szó. A férfi ekkor, ezt a nő nagyon is tisztán hallotta, arra gondolt, hogy mi a bánatos fene van már megint? És arra, hogy ennek a nőnek a fejében lenni, hogy is fogalmazzon, kész sorscsapás, de mondjuk szórakoztató.

szivecskes ajandekdoboz hozzavalok

Hozzávalók: 
papírhenger, 
egy régi CD lemez, 
dombornyomó toll, 
ecset, rongy, 
fekete és magenta akrilfesték, 
vékony magenta organzaszalag. 
szivecskes ajandekdoboz01
szivecskes ajandekdoboz02
A papírhengert összenyomom, mindkét oldalára különböző méretű szíveket rajzolok. A téglalap rövidebb oldalait a CD korong segítségével ívben megbígelem, majd a papírt megfordítom, és a hátoldalon is megismétlem a műveletet. Az alapot feketére, a szíveket magenta színűre festem. A téglalap szélein benyomom a füleket. A dobozkát megtöltöm, és átkötöm a szalaggal. 
szivecskes ajandekdoboz nyito02
Szia
Barbi

Fotó: Keresztesi Judit

Ötvenöt nap maradt a Merj Alkotni! projektből. A hírlevélre >>> itt iratkozhatsz fel.

Mi készült itt az elmúlt három napban?  

Háromszázkilencedik nap: Levél, magának
Háromszáznyolcadik nap: A szívek eredete
Háromszázhetedik nap: Hol van a szerelem?

kalendarium 112 
 A Merj Alkotni! 365+

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyposzt.blog.hu/api/trackback/id/tr965811957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása